- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Na most figyelj, hogy mit mond." tesz egy furcsa kézmozdulatot, mire az illúzió megszólal:
-"Így pedig kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy hosszú távra az a cél, hogy szövetségest csináljunk bel?lük. Még akkor is, ha sok dolog kevésbé szimpatikus benne, és nem csak a vénasszonyra gondolok. De neked bizonyára szimpatikus volt." ismétli el azt, amit még a professzornak mondtál, miel?tt Sybil megérkezett volna, aztán szétoszlik.
-"Látod, a probléma csak annyi, hogy a diplomáciát amerikai katona vagy épp rend?r módjára gyakorolta. Ezt viszont ismerjük, hogy hová vezet. Mint mondtam én nem akarok semmit sem trükközni. Én tudom, hogy fölösleges. Szóval, ha nem gond, két cigi és gyere vissza." tesz ki egy címerrel vésett arany cigarettatárcát.
-"Rendben..." válaszol Sybil, bár látod, hogy nem sok reményt f?z ahhoz, hogy változni fog valami.
-"Nem gondolod, hogy meg is kellett volna kérdezni arról, hogy ha így taktikázni akarsz? Azt mondtad, szövetségest akarsz, nem csicskát. Ha rabszolga kell, megoldottam volna én magam is. Egyébként meg tényleg csak megéreztem, hogy a közelben van és elhívtam, mert beszélni akartál vele. Id?t akartam megspórolni. Elég nagy sz@rban van amúgy is. Talán ha segítenénk neki valahogyan akkor viszonzásra is számíthatunk, nem gondolod? A fene se gondolta, hogy így ellenem fordítod. Félre ne érts, nem akarok vele semmit sem, de ha már olyasvalakit akarunk aki köt?dik hozzánk, méghozzá pozitívan köt?dik, igen, az alligatus, vagy angolosan ally azt jelenti, akkor lehet hogy nem így kellett volna kezdeni, hanem egy megbeszéléssel, hogy ilyesmit akarsz játszani. Engem is megleptél. Igazából nem tudom, hogy mit akartál, de annyit azét tudok, hogy ha kisegítjük amikor bajban van, mint például most, akkor elég lett volna. Nem néztem körbe a fejében, de ha jól sejtem, valami hasonló történhetett akkor, amikor elkapta a Vatikán. Valaki a segítségére sietett és lekötelezte. Most ezt akarjuk visszafordítani azzal, hogy megmutatjuk neki, hogy aki a segítségére sietett, az mit keresett benne. Illetve el?ször azt hittem."
-"Egyébként meg volnál szíves és megkérnéd Theodor atyát, hogy küldje el Sybil ügyiratainak a másolatát, amíg megírok valamit? Egy megbeszélt találkozón nem fogok tudni Sybil miatt megjelenni, de ez most fontosabb, így ki kell mentenem magam. Neked viszont ez egy töredékmásodperc úgy, hogy nem kell a fél egyetemet azzal riadóztatnod, hogy a korlátokon átküldesz egy elementált vagy valami varázslatot."
~~~
-"Így, hogy veletek még nem dolgoztam ezt nem fogom tudni ilyen könnyen hozzátenni. Ehhez a szimulációhoz így nem lehet szerintem hozzátenni. Túlságosan propagandás lenne, vagy csalásgyanús. Nem hiszem, hogy pont a verseny részéhez kellene ezt hozzáilleszteni. A versengés nem a tör?désr?l szól, ráadásul még ha nálad érzem is, hogy szinte azonnal köt?dést próbálsz kiépíteni, a többieknél ezer dolgot érzek, csak ezt nem. Vagy nem alakult még ki, vagy a módszereiteket kellene átnézni. Az alapján, hogy újak vagytok én inkább azt mondom, hogy akik hirtelen jötek azok még be se illeszkedtek. A köt?dések meg utána alakulnak ki."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mint azt bizonyára tudja, a Wilbeforce ügy nem éppen szép és elegáns, de ennek gyors és lehet?ség szerint biztonságos rendezése érdekében Severinnel szeretnénk átnézni Sybil kisasszony múltbéli ügyeit. Bizonyára Ön könnyen hozzáfér az adatokhoz.
- Aika"
- Azt javasoltad, mondjuk el mekkora bajban van. Úgy gondolom a problémájuk [i:43v580vm]ott kezd?dik[/i:43v580vm], hogy gyakorlatilag csak id? kérdés az, hogy a parancs az ellenük való közvetlen fellépésre mikor érkezik meg. Nem számoltam be jópár apróságról. Szerinted, ha a Knight Errant és a Lone Star egyaránt tudja azt, hogy ehhez a családhoz köthet? a besugárzott háztömb viszont ezt a szellemet eddig a Knight Errant nem fékezte meg, pedig veszélyes volt a tömegekre, ez pedig a rend?ri szolgáltatásuk hibája, ?k bekerülnek a két cég közötti konfliktusba úgy, hogy az Állam pedig a helyzet gyors kezelése kapcsán nemzetbiztonsági érdeket lát, ami miatt zárójelbe lehet tenni az alkotmányosságot. De közben a kis szellemükre, ennek az értékre több megacég figyelme ráterel?dhet, így az a kérdés, hogy mikortól lesznek rövid távon túszok, hosszabb távon halottak egy céges kutatás részeként.
- De azt tudod, hogy az ilyen jelleg? toxikusok történetei, ha nevükkel megjelennek a sajtóban bizony könnyen céltáblává tehetik ?ket. 60 éve az volt sokszor a gyakorlat, hogy egy "regisztrált szexuális b?nöz?" aki 16 évesként a 15 éves osztálytársn?jével járt, fogadóbizottságot kapott bárhova költözött, és nem egyet lel?ttek anyjával, családjával együtt. Ma az emberek sokkal jobban és sokkal megalapozottabban félnek a toxikusoktól, mint akkor a pedofiloktól. Szerinted mennyi id? alatt kerülnének szembe egy shotgunnal? Innen, ha azt akarjuk, hogy ne ezen az úton haladjanak tovább az események akkor mindenképpen fontos az is, hogy meg tudjuk ?ket védeni [i:43v580vm]hivatalosan[/i:43v580vm] is, és tudjak az érdekükben sok helyen közbejárni, akik mind ellen?rizni fogják, nincs-e ebben trükk, nem-e csak másnak akarom átjátszani ?ket. Nos én ebb?l a helyzetb?l indulok ki. Ha pedig ez korlátozza a cselekvési szabadságukat, akkor azt jó egyértelm?vé tenni
~~~~~
- Sok olyan kis plusz van ami nem csalás, hanem igényesség. A köt?dés kapcsán: Sok katona a harcban kezd el köt?dni, de ezért nem fogunk bevetni a csatamez?n. Mások azt mondják, most te is tiszt vagy, innen parancsot várnak nem köt?dés, de ez majd kialakul. Aika is segít mindenkinek, sokan felismerik. Csak ugye t?le az ezredes sem haverkodást, hanem parancsot vár. Attól meg mondjuk a százados, attól meg a hadnagy, a hadnagytól az ?rmester a többiek pedig t?le. Namost ezek a katonák kb. egyféle tapasztalattal rendelkeznek a tábornoki csillagokról.
- Adott egy kellemes kis laktanya, alig egy század van benne, és éppen úgy gondolnák a kellemes id?ben egy kicsit pihennek, de az ?rmester ordítva vezényli a vigyázzt, majd elzavar mindenkit vécét takarítani. Már-már szidnák rutinból a hadnagyot, hogy megint az jön ellen?rizni, de eszükbe jut, hogy ilyen felhajtás akkor szokott lenni, amikor a századosra jön rá az 5 perc, és az egész laktanyára elrendeli. A század, a többi kiszolgáló személyzet, mindenki közösen szopik, és a közös szenvedés formálja a közösséget. Együtt anyáznak, együtt bosszankodnak. És a végén együtt pihennek is, kimen? ugyanis ilyenkor nincs.
- De egy ilyen dolog nem szokott napokig tartani. Mi van? Csak nem tripperes a parancsnokságok ezredes, hogy naponta hívja fel az összes laktanyát szívatás elrendezése céljából. Áááh, nem Crazy Charlie csak tetves, de most nem a lapostet? a probléma, és a másik ezredesre jött rá az 5 perc. Mondjuk úgy a harctéri ideg, meg az adrenalin, mert zászlóstiszt, tábornok jön ellen?rzésre. És a takarítást, rendcsinálást 5 percenként rendeli el, mert a nagy idegességében annyi id? alatt elfelejti, és immár aznap 140edszer jött meg a parancs az általános takarításra, hogy még ragyogjon a vécé is. Namost a tábornok csak 1 hét múlva jön. Para ezredes, aki nem paratrooper volt, csak egy félénk aktakukac tisztecske addig viszont végtelen ciklusban 5 percenként adja ki a mindenki takarít parancsot. Hogy aztán az egész társaság bezsebeljen egy kiadós lecseszést, mert az egyheti alváshiány után mosott szarnak néz ki az egész gárda. Namost képzeld el, te vagy a tábornok új tanácsadója, nagyf?nök, ellen?rzés... Az ezredesben, a hadnagyban és az ?rmesterben gy?lik már a harctéri ideg, hogy elrendelje az egy hetes takarítást. Most ?szintén, neked hiányozna ez tanév elején? Na ehhez képest már nagyon is köt?dik a társaság, mert kezdik már érezni, ebb?l nem biztos, hogy lesz 1 hetes takarítás. Már csak a fele bosszankodik, mert ? legalább 5 napra fogadott, a másik fele meg reménykedik, hogy bejön a legfeljebb 3 nap cím? tipp. De bosszankodik, mert az új tanácsadó, aki ráadásul civil is, de parancsolhat, még elzavarhat mindenkit vécét pucolni.
- Erre jön a csalódottság érzése. Az újabb n? aki tetszik nekik, megint parancsnokuk, annak meg kockázatos udvarolni. Gondold el, ha nem tetszik a rózsa színe két hétig mehetnek klotyót pucolni...
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Ha tíz percen belül nem kapod meg az aktákat, szólj vissza és rájuk szólok.
fra. Theodor"
-"Az a kérdés, hogy tudja-e. Ha jól tudom egy fiatal terroristához köthet?, akit te meg is fogtál. Ha eddig nem belezték ki, akkor majd most fogják, amint kiürítették a fejét. Az más kérdés, hogy az is lopta valahonnan, de azt te is tudod, hogy az öregasszony odafigyelt eddig, hogy ilyesmi ne történjen meg. Ha gondolod én is biztosíthatlak afel?l, hogy ez így volt. Mindig is így volt. A Wilbeforce családhoz úgy fogsz tudni halált kötni, hogy ha olyan temetésre mész, amit valamelyik rokonuk végez. Ezt egyébként onnan tudom, hogy én is így tenném. Sybil is meggyanúsított valamivel. Okkal tette és maradjunk ennyiben. Biztos viszont sosem volt benne. Csak érezte. Ha alapból is rossz a híred akkor odafigyelsz az ilyenekre. Látod, a Wilbeforce család annyival is jobb, hogy a valós sötét múlt ellenére b?ven vannak közöttük úgy katolikus papok, hogy nem kellett a szimónia b?nébe esniük a rangért. Mondjuk úgy hogy ha a sajtóban megjelenik egy ilyen név, akkor az emberek inkább a találgatást és borzongást választják, mint azt, hogy bárkire rál?jenek. Láttad azt a srácot? Gyakorlatilag a varrás mentén hullott darabokra. Akinek ilyen hatalom van a birtokában arra mesterlövészt sem mersz emelni hat kilométerr?l sem, mert megérzi a pillantásod és akkor aztán kiskanállal szednek össze. Rólam is csak suttogva szoktak beszélni és azt is csak akkor amikor már messze járok. Ugyanezért."
-"A megacéges dolog viszont már más. Hacsak nem védte le ezeket a lényeket valaki, amit ugye nem lehet, mert ahonnan egyet fölhívtál ott sorban áll a második a harmadik és ki tudja hányadik is, nem lehetünk biztosak abban, hogy valaki nem-e okkult nukleáris töltetet akar ezekb?l fejleszteni. Ehhez viszont nem Sybilre van szükségük. Egyébként van egy sejtésem, hogy miért nem tud egyet sem kontrollálni ezek közül." mondja a professzor, aztán kinyújtja az összetekert levelet amivel kimenti magát a találkozóról, amire Sybil miatt nem tud elmenni.
-"Mwako! Iolci oi ol noromi Otto!" mondja, mire megjelenik ugyan el?tte valami, ami szerinted egy légelementál, bár a bel?le sugárz? h? inkább t?zre utal. Ez a lény viszont egyszer?en nem csinál semmit.
-"Látod?" kérdezi. "Pedig én aztán tudok nekik parancsolni."
-"Oiad niiso!" int a lénynek, de az meg se mozdul.
-"Kwenda mbali." mondja aztán majd összeakadó nyelvvel, mire a lény elt?nik.
-"Csak hogy tudd mi történt, ezt az elementált Mina idézte nekem. Nem tudom miért, de ez úgy döntött, hogy csak a szuahélire hajlandó hallgatni, amit én ugyan nem beszélek, Mina viszont igen. A másik nyelv az standard középkori énoki volt. Ha a Dee féle idézést tanulod akkor alap. Gyanítom azzal az izével is ilyen gondok lehetnek, ráadásulo az nem elementál, hanem szellem, sámán idézte, valamelyik Wilbeforce, aki közel áll hozzá, nem pedig mágus, mondjuk Sybil aki az uralma alá akarja hajtani. Ha ez volna a helyzet, akkor állandóan küzdeni kellene azzal az izével csak azért, hogy ne csináljon ki. Ezek után a megacégek sok hullával kell számoljanak. Egyébként nem csodálkoznék ha a Lone Star és a Knight Errant is be akarná azt gy?jteni. Az megmagyarázná, hogy miért haltak meg annyian. Vissza?zni vagy legy?zni valamit sokkal könnyebb, mint élve, vagy ebben az esetben m?köd?képesen elfogni. A helyedben én ezt is figyelembe venném és ennek is utánanéznék, miel?tt számolok valamivel. Neked ráadásul hozzáférésed is van ezekhez a bérzsarukhoz."
~~~
-"Igen, de egy díjra men? játékban ez csalás, nem? F?leg ha egyedi jelentkez?k vannak és nem csapatok. Ha csapatok neveznének és azt akarnánk bebizonyítani, hogy a miéink hogy együtt tudnak m?ködni, míg a házon kívülieknek mennyire esélyük sincs még csapatban sem, az máshogy nézne ki, de akkor egy semleges szervez?nek kellene ezt szerveznie és biztosítania és most szándékosan figyelek inkább a játékra, miel?tt kizökkentenél. Ez az els?dleges feladatok, ezért fizettek, ez gyakorlatilag az ebédem. Ebbe viszont az összetartás így nem tudom, hogy hogy fér bele. Házon belül egy csapatépít? verseny már másmilyen volna, de azt szerintem vagy rád vagy valami ?rmesterre vagy nem tudom kire kellene bízni. Nem mozgok túl otthonosan az ilyen szervezetekben. Ezt viszont amit mondtál szívesen elteszem kés?bbre. Jól jöhet ez majd akkor, ha azzal bíztok meg, hogy házon belül csináljak valamit."
Csapat riadó!
- Nem tudjuk megmondani milyen hely ez, és ezért az idolokra is nehéz következtetni. Látszólag. De kedves Severin, szerintem te is pontosan érted miért mondom azt, ez nem egészen így van. Hiszen ugyanez a hely nem csak az idolokat, szellemeket, mágikus jelenségeket és teremtményeket vonzza, hanem egyes mágiahasználókat is. Mindketten tudjuk, hogy te nem véletlenül vagy professzor, és nem véletlen az, hogy a kutatásaid jelenleg sok téren a csúcsot jelentik. A vénasszonyt és a fiát nem tekintem veled egyenrangúnak. És bármit is mondunk a jellemükr?l, te sem mondanád ?ket az Ellenség legnagyobb követeinek. Vajon miért halad könnyebben ennek a megismerésével az aki [i:21vqe6v9]nem is megismerni aki[/i:21vqe6v9], csak a saját buta el?ítéleteit akarja visszhangozni? Azért, mert ez a metasík amir?l ezek erednek [i:21vqe6v9]hozzájuk, és az ? támogatóikhoz áll közel.[/i:21vqe6v9]
- Látjuk a halál misztériumát, de tulajdonképpen az entrópiát is, és az entrópia mellett viszont virágzik ennek környékén az Ellenség kultusza, virágzanak a toxikusok is. Ha az ellenség kultuszának kedves az a hely, akkor naivitás lenne azt hinni, hogy magának az ellenségnek nem az, és még bolondabb dolog azt hinni, hogyha egy ilyen idol a saját lényegét teljesítheti ki, ezen a kapun átszabadulva valamennyire ne tenné meg. Nos [i:21vqe6v9]ezért[/i:21vqe6v9] és [i:21vqe6v9]csak ezért[/i:21vqe6v9] mondom azt, hogy ezt a kaput komolyan kell venni, és az els?dleges feladataink között van a körbebástyázása és a lehet?ségek szerint áthangolása is. És ezért vagyok benne biztos, hogyha ezen nem tudunk változtatni, akkor amely családok az ellenséget szolgálják, a konfliktus els? áldozatai lesznek, akik két t?z között lelik meg a halált.
~~~~~
- Amy, ne feledd, a mi embereink sem tudják mit kell kideríteni, ?k is ugyanazt az illúziót látják. Ráadásul eleinte sokan azt gondolták a ház els?sorban MIT&T-s diákokat fogad. Én viszont határozottan úgy tudom, és ennek utána is néztem mások is jöhetnek. Jogászok, újságíró palánták, vagy éppen valamelyik "Law Enforcement Training Center" hallgatói. Szerinted egy [i:21vqe6v9]jól megcsinált nyomozós játék[/i:21vqe6v9] kapcsán ki fog valamit kitalálni. Ne feledd, nem a látszat amit felépítünk versenyez más m?vészekkel, hanem az csak a nyomozás terepe és a nyomozásban versenyeznek. Sokszor kezd? mérnökhallgató utászkatonák a nyomozókkal, profi riporterekkel versenyeznek. Szóval szerinted kinek lesz el?nye? De megjegyzem, ha azt látják a mi házunk [i:21vqe6v9]jó bulit csinál[/i:21vqe6v9], jó versenyt, jó képzést csinál, többet kínál akkor az nem a verseny, hanem a ház extrái miatt tesz minket vonzóbbá sokak szemében.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ez alapján és az alapján, hogy valaki úgy használta azt a szellemet, hogy nem tudta kezelni, ráadásul engedély nélkül, nem kell csodálkozni, ha az szabadulni akar és besugároz egy egész háztömböt. Ez olyan reakció, mint amikor a polip vagy a tintahal lefúj egy tintafelh?vel. Az viszont más kérdés, hogy az a lány sokkal nagyobb biztonságban van Guantanamo-n, mint itt. Illetve most, hogy a banya nem jöhet vissza, már mindegy. A fia nem akarja kicsinálni, de a banya biztosan eltüntette volna csak azért, mert elkötötte azt a szellemet. Mindenesetre ha Azumit ártatlannak kellett nyilvánítani úgy, hogy tisztán köze van ahhoz a Derezz lányhoz, akkor én is föl kell tegyek egy keresztény kérdést: Hol az igazság?"
-"Az ellenség kultuszának csak azért kedves ez a hely, amiért másoknak is kedves. A misztériumok és a hatalom ígérete miatt és azért, mert ezt valahol a huszadik század elején a rettegéssel kötötték egybe, amire egy médiakultúra alapoz, legyen az fantasy vagy bármi. Ezért nem lehet azt mondani, hogy ez csak a halálnak, vagy csak az Sátánnak, vagy csak akárminek kedvezne. Mindennek kedvez és ez a minden megpróbálja fölölteni azokat az álruhákat, amiket száz-százhúsz éve idekészítettünk nekik, ahogy a teremtés er?i is örömmel vették föl Isten álarcát. Hidd el ugyanilyen örömmel vették volna föl Sol Invictus álarcát ha a nagy vitában anno az gy?z és nem a kereszténység. De anno örömmel vették föl Amon-Ra arcát is de ha Theodor atyát kérdezed, akkor ? szerintem azt fogja mondani, hogy Allah és Jahve álarca mögé is ugyanaz bújt. ?k ahhoz alkalmazkodnak, ami fogódzót jelent nekik ebben a világban és ami kapcsolatot jelent azokkal, akik képesek ?ket azzal az életer?vel és pozitív energiával ellátni, amiért ide jöttek. Ahogy a teremtéshez úgy a pusztításhoz is er? kell, amit önmaguk képtelenek el?állítani. Az oknak kapcsolatban kell maradnia a következményekkel, ahogy a teremtésnek az ellentétével. A lényeg viszont az egyensúly, ami itt megbomlott. Világ szinten ugyan nem, hisz Csernobil se hozta el az apokalipszist, ahogy Chicago sem, de ami ott elveszett, az valahol másutt megjelent. Az már megintcsak más kérdés, hogy ez nem nagyon tetszik a UCAS vezetésének. A hangolás viszont nem lesz olyan könny?, mint gondolod."
~~~
-"Ezt egyébként ki is írtátok? Reklámoztátok is? Csak mert nem t?nik úgy, hogy ennyire vegyes volna a fölhozatal. A csalást meg úgy értem, hogy ha mondjuk a cégesek extra segítséget kapnak, vagy akkor is dolgozhatnak együtt ha a többiek nem, jelképezve ezzel, hogy csak a mi házunk tagjai állnak ki egymás mellett ilyen szorosan... Bocs, de nem tudom, hogy akarod ezt úgy belevinni a játékba, hogy az ne menjen szembe a versenyszellemmel, a próba jelleggel úgy, hogy az ne t?njön agresszív propagandának vagy csalásnak. Nem tudom, hogy pontosan mit akarsz. Ezt például segíthetnél körvonalazni. Az szerintem a munkám legalább 80%-kal lecsökkentené."
Csapat riadó!
~~~~
- Egy versenyen mindig legalább kétféle feladatkör van. A versenyz?ké és a szervez?ké. És mindkét kérdésben van mérce. Nézzük meg csak az Olimpiát, minden szervez? város arra törekszik, hogy ? rendezze a legjobb, leglátványosabb versenysorozatot, mert ez kés?bb számos embert oda fog vonzani, megtöbbszörözi a verseny idegenforgalomra gyakorolt hatását.[i:e7b01vfn] Azaz pénzt ér. [/i:e7b01vfn]Nem is keveset. Mégsem mondja senki azt, hogy egy ország azért csalt az olimpián, mert ott volt a legszebb az olimpiai falu, a legjobb a tömegközlekedés! S?t, amikor el?ször kezdték el a tömeg mozgását ügyesebben modellezni és irányítani, végiggondolva hogy akit a "Német szereplés érdekel, az milyen múzeumokat nézhet meg két verseny között" és belekalkulálni ezt a tömegközlekedés szervezésébe, vagy éppen a versenyek környékén osztható kedvezmény kuponok szabályozásába. Szerinted ez mennyit jelentett? Vagy amikor mindezt perszonalizálták? Mindenki látta miben más az az olimpia, miben mások a szervez?k. Mégsem gondolták azt, hogy a szebb és újabb metró csalás lenne, mert ez ugye a sprinterek teljesítményét nem befolyásolta.
- Nekünk nem célunk, hogy a mi embereink nyerjenek. Akkor nem lenne nekik különdíj kínálva. De egy szoros versenyben akár az els? akár a második helyezett gondolhatja úgy, legközelebb a különdíjért is indul akkor biztosabb a nyeremény és jelentkezik. Azaz nekünk nem az a célunk, hogy a versenyt megnyerjük. Az sok kezd?vel, fiatallal nem is lenne jó vagy reális. Az a fontos, hogy mi szervezzük a legjobb versenyt és ez piszok jó buli legyen. Nem a saját er?inknek kell segíteni, csak az a cél, hogy ez a buli legyen annyival jobb, mint a Lone Star-os oktatósim, hogy az összes nyomozópalánta itt akarjon lenni. Azaz a cél az, hogy amit együtt csinálunk, az jobb legyen mint egy sim amit külön külön valaki megcsinálna.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Más Shadowrun kalandok
- Cégháborúk 1: DreamCon Boston
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?